The Valley Run 2019 - Detailed Schedule

riday 13th December 2019								
From	То	Duration	Description	Classes	Runs			
9:00	12:00	180 mins	Documentation and Pre Event Scrutiny	M1 to M4	119			
13:00	16:30	210 mins	Documentation and Pre Event Scrutiny	M5, M6, O1, W1, A1 to A7, B1 to B7, G1	193			
13:00	13:15	15 mins	Driver / Rider Briefing	M1 to M4				
13:30	15:30	120 mins	Practise	M1 to M4	60			
15:30	17:30	120 mins	Final	M1 to M4	60			

Saturday	Saturday 14th December 2019							
From	То	Duration	Description	Classes	Runs			
9:00	9:15	15 mins	Driver / Rider Briefing	All Classes Except M1 - M4				
9:30	12:35	185 mins		M5, M6, O1, W1, A1 to A7, B1 to B7, G1	97			
9:30	13:00	210 mins	Documentation and Pre Event Scrutiny	M7 - M10, P1, P2, W2, O2, F, G2, H1 to H4, I1 to I4, J, K1 to K7	209			
13:00	16:05	185 mins		M5, M6, O1, W1, A1 to A7, B1 to B7, G1	97			
17:00	17:30	30 mins	Prize Distribution for Races run on 13th & 14th December					

Sunday 15th December 2019								
From	То	Duration	Description	Classes	Runs			
9:00	12:30	205 mins	Practise	M7 - M10, P1, P2, W2, O2, F, G2,	105			
				H1 to H4, I1 to I4, J, K1 to K7				
12:45	16:15	205 mins	Final	M7 - M10, P1, P2, W2, O2, F, G2,	105			
				H1 to H4, I1 to I4, J, K1 to K7				
16:30	17:00	30 mins	Prize Distribution for Races run on 15th					
			December					